Medewerkers

Onze bakkers & medewerksters

De vriendelijke gezichten van onze winkelmedewerkers komen misschien al bekend voor. Maar ook achter de schermen loopt er een team van vakbekwame en enthousiaste mensen rond die er elke dag weer voor zorgen dat er “brood op de plank komt”. De bakkers die voor dag en dauw het lekkerste brood en gebak bereiden. Maar ook de mensen die alles snijden en verpakken, de chauffeurs die de bestellingen bezorgen en de schoonmaakploeg die er elke keer weer voor zorgt dat de bakkerij er piekfijn uit ziet. Samen vormen zij “team Bakkerij van Eijk” en staan graag voor u klaar. Omdat onze website nog net zo “vers” is als ons brood staan nog niet alle medewerkers er op. Maar hier komt snel verandering in!

Laurens van Eijk

Samen met broer Denis de vierde generatie “van Eijk” werkzaam bij het familiebedrijf. Naast de dagelijkse leiding is Laurens ook elke dag als bakker werkzaam in de productie.

Denis van Eijk

De jongste van de broers “van Eijk”. Niet (meer) als bakker in de productie werkzaam maar houdt zich naast de dagelijkse leiding voornamelijk bezig met kantoorwerkzaamheden, de winkel en de huis-aan-huis bezorging.

Yoes Vossen

Yoes is onze vaste ovenist. Hij zorgt er elke ochtend weer voor dat alles op de juiste tijd de oven in en uit gaat. Nog niet zo heel lang werkzaam in de bakkerij maar na verschillende beroepen te hebben uitgeprobeerd nu helemaal op z’n plek. Op dit moment volgt hij op de dinsdag de bakkersopleiding.

Gratis bezorging of ophalen

Profiteer nu en ontdek de voordelen

  • Vandaag voor 17 uur besteld, morgen in huis.

  • Gratis bezorging vanaf €15,-

  • Groot assortiment echt ambachtelijk brood.

  • We bezorgen in Someren, Someren-Eind en Someren-Heide

  • Pick up point bij Karwei in Someren of Shop in Someren-Heide

Foto-Taarten service

Bij een verjaardag hoort taart! En wij maken ‘m met de mooiste eetbare prints erop.

Taartenservice