Bestellingen

Bestel je brood en wij bezorgen het de volgende dag bij je thuis.

Hoe gaat het in z’n werk? Nou best simpel eigenlijk. Je kiest de dingen die je wilt bestellen in onze webshop, maakt de keuze afhalen (eventueel bij Karwei) of bezorgen en je rekent dan af via iDeal. Je kunt in het bestelproces de datum kiezen dus je kunt ook al enkele dagen vooruit bestellen. Maar als we je bestelling maar uiterlijk de dag ervoor om 17:00 uur binnen hebben komt het goed. Onze bakkers gaan dan ’s nachts voor je aan de slag zodat het brood ’s ochtends knapperend vers de oven uit komt. Na afkoeling gaan we de broden snijden, verpakken we je bestelling en zorgen ervoor dat deze op de aangegeven tijd voor je klaar ligt. Of als je hebt gekozen voor bezorgen, dan komen we het tussen 10:00 en 15:00 uur bij je afgeven.

Je kunt tijdens het bestellen ook een notitie ingeven. Bijvoorbeeld dat we het brood in de garage kunnen leggen of aan de deur kunnen hangen. Dit doen we trouwens sowieso wanneer er niemand opendoet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je brood mist als je toevallig net even niet thuis bent. Op zondag en dinsdag zijn al onze bakkers vrij dus wordt er op die dagen ook niet bezorgd.

Voor bestellingen via de webshop geldt dat we deze gratis komen bezorgen wanneer het bedrag van de bestelling boven €15,- is. Kleinere bestellingen bezorgen we ook, wel met €2,95 bezorgkosten. Wanneer je graag exact op een bepaalde tijd je bestelling wilt ontvangen dan is dat ook mogelijk. Maar omdat de bezorger daarvoor wel extra moet (om)rijden rekenen we daar €4,95 kosten voor.

Elke week een vaste bestelling?

Heb je elke week hetzelfde aan brood nodig, dan kan het ook makkelijk zijn om er een vaste bestelling van te maken. Voordeel hiervan is, dat je brood op een vaste dag in de week bij je wordt afgegeven. En ben je niet thuis? Dan hangen we het netjes aan de deur of leggen we het op een afgesproken plek neer. De betaling voor vaste bestellingen verloopt altijd via automatische incasso. Je kunt als vaste klant niet zelf je besteldag kiezen. Dit doen wij aan de hand van de routes die we samenstellen op basis van de adressen van alle vaste klanten. Om deze reden is de vaste bezorging dan ook al gratis bij een minimale bestelling van €7,-.

Stuur ons een bericht om je aan te melden voor de wekelijkse bezorging.