Foto-taarten service

De meest persoonlijke taart

Een heerlijke slagroomtaart met daarop een mooie afbeelding van de jarige, mooi toch? Of een foto van haar favoriete voetbalteam of zijn lievelingskonijn… Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. Zelfs een combinatie van deze onderwerpen photoshoppen we met liefde in elkaar. Het makkelijkst is het wanneer we een paar dagen van te voren de wensen voor een fotoprint door krijgen. Maar ook voor last-minute verzoekjes deinzen we niet terug hoor.

We hebben 3 formaten slagroomtaart. Een kleine voor 6 personen, een middel voor 12 personen en een grote voor 24 personen. Deze aantallen zijn uiteraard maar richtlijnen want we gaan natuurlijk niet voor jou bepalen hoe groot het stuk is wat je op kunt. 😉
Wanneer je de keuze hebt gemaakt welke taart je wilt, vul je ook meteen in welk thema  je wilt (bijvoorbeeld Fortnite) en welke tekst erbij moet komen (naam & leeftijd). Ook kun je meteen een afbeelding uploaden. Op de afrekenpagina kun je bij bestelnotities nog eventuele speciale wensen voor je fotoprint invullen. En mocht het voor ons toch niet helemaal duidelijk zijn dan nemen we gewoon nog even contact met je op.