Brood Pick Up Point bij Karwei Someren

Geen punt bij Karwei, wel puntjes…

en nog veel ander lekkers! Online je boodschappen bestellen en ze ophalen wanneer het jou uitkomt. Dat kan vanaf nu  bij ons Brood Pick Up Point bij Karwei Someren. Een heel groot gedeelte van ons assortiment is daar af te halen: brood, zachte of harde broodjes, appelflappen, vlaaien, stokbrood, desembrood en nog veel meer. Omdat er geen koeling is, zijn al onze producten met slagroom niet daar af te halen. Bij elk product in onze webshop wordt overigens vermeld wanneer dit het geval is.

Vandaag voor 17:00 uur besteld morgen ophalen bij Karwei Someren

Net als bij onze andere bestellingen geldt ook dat u deze uiterlijk op 17:00 uur de dag van te voren door geeft. Bij het afrekenen kiest u dan voor het ophalen bij Karwei. De volgende dag staat het dan vanaf 12 uur daar klaar. Erg makkelijk wanneer je bijvoorbeeld pas laat van je werk komt.  Of als je in Someren werkt en op weg naar huis nog even je brood voor de volgende dag wilt oppikken. Of je nu in Asten, Deurne, Helmond of Eindhoven woont, het pick up point ligt perfect op de route en is op werkdagen tot 21:00 uur geopend.

Service = Gratis bij Bakkerij van Eijk

En of het nu een bestelling voor 100 appelflappen voor het hele bedrijf is, of alleen maar een bakje spelt granola. Je betaalt niets extra voor deze service!