Nieuws

Geplaatst op: 13 juli 2022

Geplaatst door: Denis van Eijk

Tijd voor iets anders…

Het is tijd voor iets anders! Na veel wikken en wegen, hebben we besloten het roer om te gooien en per 1 januari 2023 te stoppen met onze winkel en brood te leveren via onze andere verkooppunten. Als vierde generatie zijn we om diverse redenen toe aan iets anders, en vinden we het, na ruim 30 jaar (Laurens) en 27 jaar (Denis) onze ziel en zaligheid in ons bedrijf gestoken te hebben, tijd om een andere weg in te slaan. Meer tijd voor het gezin, minder fysieke belasting en meer vrije tijd zijn nu eenmaal zaken die niet makkelijk matchen met het runnen van een ambachtelijk bakkersbedrijf. Een dergelijke beslissing hebben we altijd voorgenomen om zelf te nemen en niet af te laten hangen van eventuele onvoorziene gebeurtenissen in de toekomst. Nu is voor ons het moment om deze beslissing te nemen.

Ons bedrijf bestaat al vanaf 1901 en zal blijven voortbestaan. Hoewel we niet meer elke dag brood zullen gaan bakken om in onze winkel te verkopen, blijven we wel actief. In welke vorm dat precies zal zijn? Daar gaan we de komende tijd eens goed over nadenken.

We begrijpen dat dit voor veel mensen waaronder onze werknemers en klanten heel onverwacht komt. Toch vragen we om begrip voor deze beslissing en willen we iedereen bedanken die zijn of haar bijdrage gehad heeft in de geschiedenis van Bakkerij van Eijk.

Laurens en Denis van Eijk

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter