Nieuws

Geplaatst op: 13 december 2021

Geplaatst door: Denis van Eijk

Feestdagen

Het einde van het jaar is weer in zicht.

En ondanks alle beperkingen die er ook dit jaar weer gelden willen we het in kleine kring toch ook weer gezellig maken. Daarbij hoort natuurlijk ook dat we lekkere dingen in huis gaan halen. Zoals u gewend bent, bent u bij ons ook dit jaar weer aan het juiste adres. De mogelijk bestaat om uw bestelling via onze webshop door te geven. Ook kunt een bestellijst inleveren of het telefonisch doorgeven. In verband met de drukte rondom deze dagen willen wij u vragen uw bestelling uiterlijk maandag 20 december aan ons door te geven. Wanneer u gebruik maakt van de bestellijst, vergeet dan niet om uw adres en telefoonnummer te vermelden. Dit maakt voor ons het zoeken makkelijker en wanneer er onduidelijkheden zijn, kunnen we contact met u opnemen.
Op vrijdag 24 en vrijdag 31 december gelden voor onze winkel dezelfde openingstijden als op een “gewone” zaterdag: we zijn dan open van 7 tot 15 uur.

Via deze weg wensen we u alvast hele fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar!

De bestellijst kunt u downloaden door hier te klikken.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter