Nieuws

Geplaatst op: 10 november 2021

Geplaatst door: Denis van Eijk

Bestel tijdig uw Chocolade letters

Het is weer bijna Sinterklaas.

Op zaterdag 13 november is de intocht van Sinterklaas al weer. En bij het heerlijk avondje (en de weken vooraf) horen natuurlijk tal van Sint-lekkernijen. Misschien wel juist zo lekker omdat ze maar een korte tijd per jaar verkrijgbaar zijn. Speculaas maken we het hele jaar, maar taai-taai, anijsbroodjes, amandelstaven en speculaasstaven vind je bij ons alleen maar in de maand november en de het begin van december.

Chocolade letters

Volgens kenners maken we de lekkerste chocolade letters van de regio. Echte Belgische chocolade en verse roomboter vormen de basis voor onze handgespoten letters. We maken alle letters in de smaken melk, wit en puur. Om er zeker van te zijn dat je de juiste letters in melk, wit of puur in de schoen kunt stoppen, vragen we je om ze uiterlijk 24 november te bestellen. Vanwege de drukte in de bakkerij in deze tijd van het jaar kunnen we niet garanderen dat alle letters na die datum nog beschikbaar zijn.

Zelf bakken?

Oh, en wil je zelf gaan bakken binnenkort? Wist je dat we ook grondstoffen verkopen via de webshop? Banket grondstoffen zoals Speculaas-kruiden en Amandelschaafsel maar ook brood-grondstoffen zoals volkoren meel en instant gist.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter