Nieuws

Geplaatst op: 30 september 2020

Geplaatst door: Denis van Eijk

Seund om weg te gooien

Om voedselverspilling tegen te gaan!

Elke dag blijft er wel wat over in onze bakkerij. En vaak zijn dit artikelen waarvan het sonde is om ze weg te gooien. Daarom stellen we dagelijks een paar pakketjes samen. Je kunt een van deze pakketjes een dag van te voren bestellen via onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat dit vanaf een half uurtje voor sluitingstijd voor je klaar ligt.
 
De inhoud van het pakket is elke dag anders uiteraard. Het gaat in ieder geval om producten niet nét niet meer goed genoeg zijn om via de normale weg verkocht te worden. Bijvoorbeeld omdat ze al een dag oud zijn of omdat ze een schoonheidsfoutje bevatten. 
 
Op deze manier gaan we met z’n allen voedselverspilling tegen en krijg jij de mogelijkheid om voor een mooi prijsje een lekkere verrassing in huis te halen. 
 
 
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter