Nieuws

Geplaatst op: 15 augustus 2019

Geplaatst door: Denis van Eijk

Desems en gisten.

Net zag ik op NPO-start een (wat mij betreft) erg interessant programma. In De smaak van Joël neemt presentator Joël Broekaert de kijkers mee in de wereld van het bereiden van ons voedsel. Hoe gaat gisten en rijpen er bijvoorbeeld aan toe en wat voor een invloed heeft dit op je eten?
En deze aflevering ging dus over gist. Iets waar wij natuurlijk ook dagelijks mee werken. Het eerste kwartiertje van het programma gaat over desembrood. Leuk om te zien, als je hier klikt ga je naar NPO start waar je de hele aflevering kunt bekijken.
desembol naturel - Bakkerij van Eijk Someren

Honger gekregen na het zien van het filmpje? Wij hebben in onze bakkerij ook al jaren lang een eigen “happy-starter” die we dagelijks moeten voeren. Het brood wat we hiermee bakken vindt je hier.

[ssba-buttons]