Nieuws

Geplaatst op: 08 juli 2019

Geplaatst door: Denis van Eijk

Openingstijden vakantieperiode

 

We zijn open!

Dit jaar is het bouwvakvakantie van week 30 t/m 32, ofwel van maandag 22 juli t/m zondag 11 augustus. Net als vorig jaar bakken we deze zomer gewoon weer door. Wel gelden er aangepaste openingstijden voor de winkel; op maandag en dinsdag zijn we dicht en van woensdag t/m zaterdag zijn geopend tot 13 uur. Voor de webshop geldt uiteraard dat deze 24/7 bereikbaar is, maar dat de bestellingen alleen gedaan kunnen worden voor de dagen waarop we open zijn. We bezorgen webshop-bestellingen ook gewoon aan huis en wanneer je gebruik maakt van de wekelijkse vaste bezorging dan komen we gewoon bij je aan de deur op dezelfde dag als je van ons gewend bent.

Vaste bestellingen winkel

Wanneer je (bijvoorbeeld in verband met je eigen vakantie) géén vaste bestelling nodig hebt, geef het dan aan ons door. Dit kan op de contactpagina, per e-mail of te bellen met 0493-491439. Op deze manier kunnen we beter inschatten hoeveel brood we moeten bakken.

Ook bij Jumbo, Attent en SHop

Aangezien we op maandag en dinsdag helemaal gesloten zijn, is ons brood op die dagen ook niet verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten (Attent Someren-Eind, SHop Someren-Heide en JUMBO Someren).

 

De openingstijden van onze winkel zijn tijdens de vakantieperiode

maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: van 8 tot 13 uur
donderdag: van 8 tot 13 uur
vrijdag: van 8 tot 13 uur
zaterdag: van 7 tot 13 uur

En mocht je het niet halen, dan kun je altijd nog terecht bij onze broodautomaat. Of je haalt je bestelling op bij een van onze pick-up points!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter