Nieuws

Geplaatst op: 09 juli 2018

Geplaatst door: Denis van Eijk

Openingstijden vakantieperiode

We zijn open!

Dit jaar is het bouwvakvakantie van week 30 t/m 32, ofwel van maandag 23 juli t/m zondag 12 augustus. In tegenstelling tot vorig jaar bakken we deze zomer wel weer door. Wel gelden er aangepaste openingstijden voor de winkel; op maandag en dinsdag zijn we dicht en van woensdag t/m zaterdag zijn geopend tot 13 uur. Voor de webshop geldt uiteraard dat deze 24/7 bereikbaar is, maar dat de bestellingen alleen gedaan kunnen worden voor de dagen waarop we open zijn. We bezorgen webshop-bestellingen ook gewoon aan huis en wanneer je gebruik maakt van de wekelijkse vaste bezorging dan komen we gewoon bij je aan de deur op dezelfde dag als je van ons gewend bent.

Vaste bestellingen winkel

Wanneer je (bijvoorbeeld in verband met je eigen vakantie) géén vaste bestelling nodig hebt, geef het dan aan ons door. Dit kan op de contactpagina, per e-mail of te bellen met 0493-491439. Op deze manier kunnen we beter inschatten hoeveel brood we moeten bakken.

Beperkt assortiment

Omdat de meeste van onze bakkers in deze periode wél op vakantie zijn, hebben we een beperkter assortiment dan je van ons gewend bent. Zo zijn er bijvoorbeeld geen slagroomtaarten te bestellen en is het assortiment vlaaien beperkt. Er staat bij elk artikel vermeldt wanneer dit in de weken 30, 31 en 32 niet verkrijgbaar is.

De openingstijden van onze winkel zijn tijdens de vakantieperiode

maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: van 8 tot 13 uur
donderdag: van 8 tot 13 uur
vrijdag: van 8 tot 13 uur
zaterdag: van 7 tot 13 uur

En mocht je het niet halen, dan kun je altijd nog terecht bij onze broodautomaat. Of je haalt je bestelling op bij een van onze pick-up points!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter