Nieuws

Geplaatst op: 15 februari 2018

Geplaatst door: Denis van Eijk

Er rijdt (binnenkort) een Metro door Someren!

Het is niet zo dat er een nieuwe Noord-Zuid lijn tussen Lierop en Sluis13 gegraven wordt voor ondergronds openbaar vervoer, maar toch klopt de titel wel. Er wordt  nog volop aan gesleuteld door Marco van VW Classics Garage maar binnenkort zul je ‘m door Someren zien rijden: Deze International Harvester METRO. Work in progress maar gegarandeerd dat er iets moois van gemaakt wordt. 🙂

 

Nog even geduld

Omdat het wat langer duurt dan we in eerste ingeschat hadden zal de METRO niet al vanaf Pasen rond gaan rijden. Dit was eigenlijk wel de bedoeling omdat vanaf 4 april de “bezorging nieuwe stijl” in gaat. Maar we hebben besloten dat we nu beter kunnen gaan voor een 100% restauratie in plaats van te kiezen voor een snelle “oplapbeurt”. Technisch gezien is ‘ie straks weer zo goed als nieuw. Van de motor en de vering tot de raamrubbers en de laklaag.

 

Vaste huis-aan-huis bezorging

En dit busje gaan we dus ook dagelijks gebruiken om brood rond te brengen in Someren. Wanneer je voor €15,- besteld in onze webshop komen we het gratis bij je bezorgen. Heb je elke week hetzelfde aan brood nodig dan kan het ook makkelijk zijn om er een vaste bestelling van te maken. Voordeel hiervan is dat je brood op een vaste dag in de week bij je wordt afgegeven. En ben je niet thuis? Dan hangen we het netjes aan de deur of leggen we het op een afgesproken plek neer. De betaling voor vaste bestellingen verloopt altijd via automatische incasso. Je kunt als vaste klant niet zelf je besteldag kiezen. Dit doen wij aan de hand van de routes die we samenstellen op basis van de adressen van alle vaste klanten. Om deze reden is de vaste bezorging dan ook al gratis bij een minimale bestelling van €7,-.

[ssba-buttons]